Editör olmak ister misin?

Bedava Bilgi http://mimarlevent.blogspot.com/

egitim2İlerlemeyi “bilim ve öğrenme” den farklı yollarda arayan toplumların en büyük yanlışı; sahip oldukları imkanların farkına varamayıp isteklerini gerçekleştirememeleridir. Bu yanlıştan kurtulma yollarından en önemlisi “bilgi çağında” yaşadığımızı düşünüp, ona ayak uydurmaya çalışmaktır. Sadece bu çağa ayak uydurabilen toplumlar ilerleyebilirler. Yerinde saymayıp bilgi dağarcığının üzerine sürekli eklemeler yaparak yaşayan toplumlar, mutluluğu, sahip oldukları imkanlarda bulabilirler. Toplumların ilerlemesi, ancak çekirdeği kabul ettiğimiz bireylerin bilim, okuma ve öğrenme yetileriyle gerçekleşebilir. Kısacası ilerlemek isteyenler okumak zorundadırlar.

Sizde düşüncelerinizi bizimle paylaşmak istemez misiniz ?

Hep beraber yetenekli kullanıcılarımız için güzel bir bölüm oluşturarak sizlerin, makalelerinizi, yazılarınızı, görüşlerinizi vb. gibi konulardaki yazılarınızı sitemizde özgürce paylaşabilmeniz için olanak sağlıyorum.

yazi123Sitemizde Editör olmak isterseniz bu sayfa altındaki yorum bölümümüze yorumlarınızı mail kısmına mail adresinizi yazarak başvurabilirsiniz. Msn adresinizi mail bölümüne yazarsanız sadece site yöneticileri tarafından görülecektir.

 

En yakın Zaman’da sizi ’de Editör olarak burada görmek dileği ile…

Yorum bırakın